Termeni si conditii

Actualizare 05-Iun-2020

Pentru Politica de Confidentialitate, click aici

Pentru Politica de utilizare Cookie-uri, click aici

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă reusita si de neuitat din punct de vedere al cazării, al produselor din restaurant, precum şi a celorlalte servicii. In acest scop am stabilit cateva reguli de care vă rugăm să ţineţi cont inainte, în timpul şi după sejurul dumneavoastră.

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea site-ului nostru, e-mail si telefon, pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici.

Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe site sunt în proprietatea si operate de catre S.C. INEDIT DELTA S.R.L. şi sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastra personal. Va oferim informatii despre pensiunea noastra, impreuna cu serviciile furnizate si o platformă online prin intermediul careia se pot face rezervările. Transmitand cererea de rezervare prin https://www.ineditdelta.ro/rezervare/ intraţi într-o relaţie comerciala cu S.C. INEDIT DELTA S.R.L.

Pentru a va bucura de vacanta in deplina siguranta, am pus la punct noi proceduri de igiena si dezinfectare pentru camere si spatiile comune, conform cerintelor si recomandarilor legate de COVID-19.
VEZI MASURILE DE PROTECTIE

PREŢURI CAZARE
Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA şi alte taxe, cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe site-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu preţurile aferente vor fi menţionate la data desfăşurării lor.

Ofertele si discounturile promotionale nu se pot cumula.

Sunt acceptate cartile de credit (Mastercard și Visa), numerar sau transfer bancar.

PROGRAM CAZARE
Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare, dar in functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme.
Odata constatate, se vor achita pagubele de orice fel, cum ar fi spargerea obiectelor, patarea lenjeriilor, ruperea lor etc.

INFORMATII SUPLIMENTARE
Capacitatea maximă într-o cameră este de 1 pat suplimentar si este furnizat la cerere, contra-cost şi trebuie confirmata disponibilitatea in momentul rezervarii.

CONDITII DE REZERVARE
Disponibilitatea spatiilor de cazare se va face completand formularul online, sau pe e-mail ori telefonic.
Cererea de rezervare va fi confirmata sau infirmata in functie de disponibilitate.
Plata in avans este necesara pentru a avea garantia efectuarii rezervarii.

ANULARE REZERVARE
Efectuând o cerere de rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu conditiile de anulare / neprezentare şi cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului.

CONDITII DE MODIFICARE SAU ANULARE A REZERVĂRII
Pentru confirmarea unei rezervari este necesara achitarea unei sume avans specificata in e-mail-ul de confirmare.
La anularea rezervarii in termen mai mic de 1 saptamana, valoarea avansului nu este returnabila.
Daca rezervarea nu este garantata printr-o plata unui avans, ne rezervam dreptul de a o anula.
Neachitarea avansului in termenul scadent, poate duce la anularea rezervarii.

NOTIFICARE PENTRU UTILIZATORI
Accesând formularul de cerere de rezervare prin care vă transmiteţi datele personale în vederea efectuarii unei cereri de rezervare, declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:

  • Ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către s.c. INEDIT DELTA s.r.l.;
  • Ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată în vederea unor contactări ulterioare;
  • Să primiţi din partea S.C. INEDIT DELTA S.R.L. diverse oferte sau newsletter cu pachetele speciale;

FUMATUL
Fumatul nu este permis in interiorul pensiunii si nici in camere, doar in spatiile special amenajate si pe terase.

ANIMALE DE COMPANIE
Animale de companie sunt admise in cadrul pensiunii cu respectarea normelor de igiena.

SIGURANTA OBIECTELOR PERSONALE
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca sunt gasite in camera sau spatiile comune vor fi trimise prin curier cu plata la adresa mentionata.

OBIECTII ŞI RECLAMAŢII
Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urma aplicării si nerespectarii conditiilor, se va rezolva pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la alte metode legale.

CLAUZE FINALE
Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile pensiunii noastre a luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

MODIFICĂRI
S.C. INEDIT DELTA S.R.L. isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile, inclusiv sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.